İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Dr.Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İRFAN ÖZER - OKUL MÜDÜRÜ

1969 yılında Sivas / Suşehri’ de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Tokat/Erbaa ‘da tamamladı. Yüksek öğrenimini; Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim fakültesi Elektrik Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Yöneticiler için İşletme alanında yüksek lisansını, İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. 1995-1998 Yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ulaşım´ da çalıştı. 1998 yılında Nahit Menteşe Endüstri Meslek Lisesine Elektrik öğretmeni olarak atandı. Nahit Menteşe Endüstri Meslek Lisesinde Elektrik Bölüm şefliği ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2010-2011 Yıllarında Küçükçekmece Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde kurucu müdür olarak görev yaptı. 17 Aralık 2012 tarihinde Yenibosna Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine (Yeni Adı Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) kurucu müdür olarak görevlendirilmiş ve 02 Temmuz 2019 tarihine kadar okul müdürü olarak görev yapmıştır. 02 Temmuz 2019 tarihinde Küçükçekmece Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ ne okul müdürü olarak atanmış ve halen aynı okulda görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.